Kogt oksebryst med smørdampet spidskål
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt oksebrystet over i koldt vand. Lad det koge ved svag varme i ca. 80-90 minutter til kødet er meget mørt. Har du nogle grøntsagsrester kan disse tilføjes og koges med.
Spidskålen deles hver i 6 stykker som blancheres i spildkogende vand. Lages op og lægges i en sautepande med det vand der hænger ved samt smør. Dampes nu møre ca. 10 minutter. Opbagt smørsauce: Smørret smeltes og melet røres i, kogevand tilsættes under konstant omrøring til en passende konsistens. Smag til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 49185 gange,
og udskrevet 5792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2013-07-03 11:09:19 Er det meningen at skalotteløgene også skal i lige som gulerødderne..? Tove - 2013-07-01 09:55:58 HVAD ER FORSKELLEN PÅ OPKSEBRYST OG OKSEPUDSBRYST? Jeg ser, at 1000 g opksebryst skal koge 80-90 minutter, men spidsbryst skal koge 3 timer. Tak for mange gode opskrifter. Annette H - 2012-07-03 09:45:07 Denne ret smager bare så godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne