Ensaladilla rusa
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Kartoflerne og gulerødderne skrælles og skæres i terninger. Kom begge dele i en gryde og kog det. Når de er kogte, tilsættes de frosne ærter.
Kog æggene. Hviden skal du skære i små stykker. Gem blommerne. Agurkerne skal skæres i små stykker. Kom kartoflerne, gulerødderne, agurkerne, ærterne, tunen, majs og de kogte æggehvider i en skål og og bland det hele. Når grøntsagerne er afkølede tilsættes mayonnaisen og det hele blandes. Der skal ikke være for meget mayonnaise og heller ikke for lidt. Til pynt bruges æggeblommerne som rives, peberfrugt i strimler og oliven. Kom det hele i køleskabet indtil det bliver koldt, eller indtil du skal spise det. Serveres det med grissini som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne