Ensaladilla rusa

Ensaladilla rusa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kartofler
1 håndfuld ærter
2 gulerødder
1 håndfuld majs
2 syltede agurker
2 æg
200 g.tun dåse
 peberfrugt
 oliven
 mayonnaise
 salt
 grissini
 
Opskrift:
Kartoflerne og gulerødderne skrælles og skæres i terninger. Kom begge dele i en gryde og kog det. Når de er kogte, tilsættes de frosne ærter.

Kog æggene. Hviden skal du skære i små stykker. Gem blommerne.

Agurkerne skal skæres i små stykker.

Kom kartoflerne, gulerødderne, agurkerne, ærterne, tunen, majs og de kogte æggehvider i en skål og og bland det hele. Når grøntsagerne er afkølede tilsættes mayonnaisen og det hele blandes. Der skal ikke være for meget mayonnaise og heller ikke for lidt.

Til pynt bruges æggeblommerne som rives, peberfrugt i strimler og oliven.

Kom det hele i køleskabet indtil det bliver koldt, eller indtil du skal spise det. Serveres det med grissini som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu