Stærk hellefiske suppe med nudler
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg svampene i blød i kogende vand i 20 minutter, lad dem dryppe af og pres overflødig væde ud, skær dem fint. Kog nudlerne hurtigt i kogende vand efter
anvisning på pakken, lad dem dryppe godt af.
Skær bladene af stilkene på choy sums. Skær stilkene i en længde på 1 cm. Varm begge olier i en tykbundet gryde, kom løg og stilke i, steg ved mellemvarme under omrøring i 3 minutter, eller til løg og stilke er møre. Kom fiskebouillon, soyasauce, ingefær og hvidløg i gryden, og lad det koge op under forsigtig og let omrøring. Kom fiskekødet i, og lad det simre til fisken er næsten mør. Smag til med salt og peber. Kom majs, peberfrugt, choy sum bladene og svampe i gryden, lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen, og lad det simre i 1 minut. Læg de kogte afdryppede nudler i 4 dybe tallerkner, hæld suppen over nudlerne og server straks. |
|
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne