Hjerter i flødesovs med kartoffelmos
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Fryseegnet : Fryseegnet. Indsendt af : Namilla Indsendt : Red : |
|
|
Hjerterne afpudses for hinder, fedt og sener og skæres i tern på ca.2-3*2-3 cm.
Hjerterne brunes af i margarine og persille tilsættes. Pas på at hjerterne ikke får for meget varme, da de kan blive gummi-agtige. Vand tilsættes til det dækker. Hjerterne simrer i ca.45 minutter. Imens skrælles kartofler og sættes i kog, uden salt. De må gerne få lov at koge ud. Når hjerterne er møre spædes op med mælk og sovsen jævnes med en meljævning og smages til med salt og peber (og får et skud kulør). Sovsen får nu lov at stå og småsimre mens man laver kartoffelmosen. Vandet hældes fra kartoflerne og kartoflerne moses med en håndmixer/stavblender. En klat margarine tilsættes sammen med salt, peber og karry efter smag. (kartoffelmosen må ikke smage for kraftigt, da hjerterne er kraftige i smagen). Mosen kan evt. også tilsættes en lille smule mælk hvis den er for tyk. |
|
Opskriften er vist 29992 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Namilla - 2010-02-05 17:33:21 Nå ja... jeg bruger selv en blanding af mælk og fløde til sovsen. Man kan fint nøjes med mælk, hvis man vil have en lettere sovs. marie-louise - 2010-01-15 11:23:29 hvor blev fløden af?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne