Tunsalat med æg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Namilla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tunen drænes for vand og findeles.
Løget (evt. rødløg) pilles og skæres i små tern, ægget skæres i små tern.
Det hele samles med mayonnaisen og smages til med salt og peber. Serveres med et letristet grovbrød evt. pyntet med lidt karse. Tips: Nemt og hurtigt, smager rigtig godt med letristet grovbrød. |
|
Opskriften er vist 83626 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas - 2013-07-25 14:45:07 Lækkert og nemt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne