Kanelcookies med havregryn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Køkkenheks Indsendt : Red : |
|
|
Der skal muligvis tilsættes lidt flydende margarine eller lidt mælk hvis dejen er for tør.
Det hele røres sammen til en blød dej, ikke flydende! Dejen formes til små kugler med 2 teskeer og lægges med minimum 5 cm mellemrum på et stykke bagepapir eller teflon. Bages ved 180 C i forvarmet ovn i ca. 10 min, og lægges til afkøling på en rist. Tips: denne opskrift kan sagtens laves til lidt mere juleagtige cookies ved at komme en halv tsk. stødt nellike i også. |
|
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Isabella - 2010-06-21 13:05:20 Konsistensen er ikke "cookie-agtig". De er ikke sprøde - men ellers rigtig gode! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne