Mexicansk lasagne med mornaysauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mette Hjørringgaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun løg og hvidløg i en gryde,
derefter oksekødet. Derefter blander du løg og kød med dåsen med hakkede tomater og putter krydderierne i. Derefter enten mælk eller fløde. Mornaysauce: Smelt 25 g margarine og bland med mel, derefter blandes det med mælk og ost, til det bliver en flydende sauce. Et ildfast fad smøres med margarine og første lag lasagne lægges i, efterfulgt efter et lag mornaysauce, og 3 lasagneplader. Denne procedure gentages 3 gange til alt sauce er brugt. skær de to tomater ud i skiver og læg på toppen af lasagnen efterfulgt af revet ost. 200 C i varmluftovn 35 minutter |
|
Opskriften er vist 51270 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-07-07 10:37:53 Jeg er ikke gode venner med varmluft, synes den bliver brændt i både top og bund, så jeg ville give den lidt længere ved samme temperatur i alm. ovn Patrick - 2013-06-21 12:46:20 Den her lasagne er bare toppen af poppen.. :) kunne æde den døgnet rundt.. Men hvad der sker i kommentaren her ovenover ved jeg da godt nok ikke det er da en måde at ødelægge det på kan man sige... Conny - 2010-06-13 00:08:23 det er en super-opskrift for grundsaucen til mornay-sauce, og har brugt den flere gange, og vil blive ved med at bruge den i middagsretterne. Utroligt, at den ikke har fået flere "point, for den er så nem - nem at tilberede, og alt kan bruges til den. Prøv brocolli-skiver (letkogte i 2-3 minutter. Fyld et fad lagvis med brocolli og letkogte kartofler i skiver (gerne rester fra dagen før, og fyld op med mornay-sauce. Jeg bruger dog altid høvlet lagret ost. Gerne fætter Kras - så er der rigtigt meget mere smag ved. Imellem lagene tilføjer jeg skiver af porrer skiver. Mette Hjørringgaard - 2010-02-10 11:20:49 Det mexicanske krydderi kan købes overalt for 5-10 kr, billigst i netto til 5 kr. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne