Festgratin med ris og rejer
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog vand og bouillonterning.
Kom ris og karry i og lad risene simre under låg ca 12 minutter, sluk og lad risene trække ca 15 minutter.
Smør et ovnfast fad og hæld risene op i fadet. Lad aspargessnitterne dryppe godt af og fordel dem samt champignoner over risene. Pil rejerne og læg dem på fadet. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Pisk fløde stiv og bland den med mayonnaise. Vend forsigtigt æggehvider og flødeskum sammen. Fordel sovsen over fadet og gratiner det ved 225 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter, til retten har fået farve. Server gratinen straks med smørdampet hel spinat og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 41164 gange,
og udskrevet 755 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne