Grillet laks med brun farin
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Fryseegnet : nej Indsendt af : Trine Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Du skal først smøre olien på derefter kommer du lidt salt og peber på og til sidst skal du ligge den brune farin ud over hele laksen.
BEMÆRK laksen skal kun GRILLES på SKIN SIDEN!! Og det smager bare dejligt. Tips: Det smager dejligt :D |
|
Opskriften er vist 19064 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-05 19:22:00 Jeg elsker laks. Men det er igen smag og behag Jørgen Pedersen - 2012-05-21 20:57:06 Ganske forfærdeligt! Smagen af laks er helt ødelagt. Hvis man kan lide laks kan denne opskrift ikke anbefales TrineLH - 2010-01-04 18:03:58 Spises med kartofler og hollandaise sovs :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne