Creps med æblemos og brombærpure
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æblemos:
Skræl æblerne, fjern blomst og kernehus og skær frugtkødet i både. Kog dem meget møre med vanillekorn, kanel, og evt. stjerneanis i så lidt vand som muligt, til de er helt kogt ud. Fjern krydderierne, rør mosen igennem og smag den til med sukker. Køl den noget af. Brombærpure: Tø evt. frosne bær op og blend dem til en jævn pure. Smag dem til med sukker efter smag. Varm de små creps i ovnen eller på en brødrister efter anvisningen på pakken. Læg et par skefulde lun æblemos på hver og fold dem sammen. Læg 2 creps på hver tallerken og fordel brombærpureen over dem. Server desserten straks. |
|
Opskriften er vist 3550 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne