Mikroovns muffin
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
æg og sukker piskes sammen.
mel, kakao og bagepulver sigtes i blandingen. til sidst hældes mælken og det smeltede smør i blandingen. 2 minutter i mikroovnen på højeste effekt. Tips: muffinsformene skal fyldes halvt op. |
|
Opskriften er vist 9474 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (160 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2015-11-18 21:50:45 opskriften er jo beregnet til små papirmuffin forme og man kan jo pynte med alt muligt,,., men tænkte det var logisk tænkning at man ikke sætter metal forme i en mikrobølgeovn ,.,. Os - 2012-01-22 15:28:25 Jeg syntes at de smagte okay men det er lidt dårligt at der ikke står at det ikke må vare metal forme for så slår det gnister i mikrobølgeovnen. Det er lidt synd ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne