Chokolade (spise chokolade)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : jo Indsendt af : Tabita Indsendt : |
|
|
Det er meget vigtit at du ikke begynder før du har læst hele opskriften igennem.
Hav en varm kogeplade klar, på fuld varme. under omrøring varmes mel, vand og sukker i en gryde, til det når kogepunktet. Tag din gryde af, og rør kakaoen i under kraftig piskning. Derefter heles din masse over på noget bage papir, eller i en form. God fornøjelse! Tips: Det kan godt mislykkes! |
|
Opskriften er vist 4873 gange,
og udskrevet 77 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Eline - 2011-08-21 14:18:55 Lyder ok godt, tror jeg vil prøve om lidt ;) Skal pladerne i fryseren eller hvad, etfter chokoloaden er hældt over i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne