Tuntartar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Andreas Indsendt : Red : |
|
|
Kødet fjernes fra agurken og den skæres i små stykker. Læg dem i en sigte og drys med lidt havsalt for at få vandet fra.
Skalotteløg, kapers og persille hakkes fint. Tunfilet og fennikel skæres i små tern. Ingredienserne røres sammen og drænet yoghurt tilsættes til den rette konsistens opnås. Smag til med salt, peber, citron og rørsukker. Serveres på ristet brød |
|
Opskriften er vist 7625 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne