Salsiccia (Italiensk Pølse)

Salsiccia (Italiensk Pølse), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Salsiccia (Italiensk Pølse), billede 4 Salsiccia (Italiensk Pølse), billede 1 Salsiccia (Italiensk Pølse), billede 2 Salsiccia (Italiensk Pølse), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.skinkekød
600 g.svinebryst uden svær
 
3 fedhvidløg
1 spsk.rosmarin, frisk
1 spsk.salvie, frisk
2 spsk.kartoffelmel
2 dl.rødvin
0.5 spsk.salt
1 spsk.knust sort peber
 
 svinetarm
 
Opskrift:
Kødet hakkes på kødhakker med meget stor hulskive.

Røres med presset hvidløg, hakkede krydderurter, kartoffelmel rørt op i rødvin, salt og peber.

Stoppes i svinetam til små tykke pølser.

Steges på pande, da det er rå pølser skal de stege længere end almindelige pølser.





karakterer:
Opskriften er vist 67961 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-07 18:42:13
kender dem med fennikkel en udsøgt fornøjlse