Salsiccia (Italiensk Pølse)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet hakkes på kødhakker med meget stor hulskive.
Røres med presset hvidløg, hakkede krydderurter, kartoffelmel rørt op i rødvin, salt og peber. Stoppes i svinetam til små tykke pølser. Steges på pande, da det er rå pølser skal de stege længere end almindelige pølser. |
|
Opskriften er vist 68341 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer haweka - 2022-11-07 18:42:13 kender dem med fennikkel en udsøgt fornøjlse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne