Hvidløgsflutes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : ikke afprøvet Indsendt af : M Indsendt : |
|
|
Skær toast eller flutes i halve, lav en blanding af olie og hvidløg (til f.eks. 6 hele skiver toast, bruges der 1 dl. olie og 2 fede hvidløg) og smør blandingen på brøddende.
Bag dem i ovnen i 15 min. eller indtil de er sprøde i kanten, ved 175 gr. Tips: i olien kan der tilsættes lidt oregano. Man kan også lægge en skive tomat eller lidt rød peber på brøddet, inden det bages. |
|
Opskriften er vist 14962 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jonathan - 2010-05-19 14:33:30 lidt salt og oregano |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne