Karryris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og bouillonterning.
Kom ris og karry i og lad risene simre under låg i 18-20 min. Lad risene stå endnu 10-20 min under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare. |
|
Opskriften er vist 58858 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer mads - 2013-02-19 00:24:16 Mindre god til citronmåner.. Mogens Lauridsen - 2008-12-23 07:11:33 God opskrift og er meget smagsfuld. Kogetiden skal være efter anvisning på posen, så pas på den ikke får for meget. Den smager også praktfuldt med stærk mango chutney. john - 2008-10-03 13:10:12 god til kage mig - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne