Skinkemousse med porre
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med
cremefraichen og porrer. Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad. Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen. Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Dressing: Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i. Servering: Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål. Pynt med med kogte æg, tomater og server flute til. Tips: Istedet for porre, kan der bruges peberfrugt, løg eller bladseleri. |
|
Opskriften er vist 5847 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne