Grønsagspostej med nødder

Grønsagspostej med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Halkær Krokøkken

Indsendt :     

Ingredienser:
2-3 spsk.smør
1 tsk.karry
100 g.løg
150 g.pastinak
125 g.selleri
100 g.gulerod
100 g.nødder
1 tsk.timian
1 tsk.basilikum
1 tsk.paprika
 evt.lidt cayenne eller chilli
 lidtrosmarin
1 dl.hirseflager
150 g.kvark
 salt
 
Opskrift:
løgene hakkes ret fint
grønsagerne rives
nødderne hakkes groft

løg og karry svitses i smørret ca 5 minutter. Tilsæt resten af grønsagerne og lad det simre ca 5 minutter under låg. sluk for blusset og tilsæt alle øvrige ingredienser. Grønsagsmassen kommes i en form - f.eks. en rugbrødsform, og presses godt sammen. Bages ved 185 grader cirka 1 time.

Tips:

serveres som selvstændig hovedret med ris og salat eller på buffet sammen med f.eks. lammekølle, stegte kartofler, salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 5560 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu