Chokoladetrøffelkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : hellekiel Indsendt : |
|
|
Kage:
Smelt smørret i en gryde og tag det af varmen. Rør sukker,kakao og vaniljesukker i. Rør æggene i et ad gangen og tilsidst melet. Fordel dejen i en smurt (eller beklædt med bagepapir) springform ( med løs kant). Bag kagen nederst i ovnen i ca.20 min ved 175 grader. Den skal være lidt blød i midten. Trøffel: Hak chokoladen. Bring piskefløde og smør i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Rør chokoladen i og lad den smelte. Hæld massen i en skål og lad trøffelen sætt sig i køleskabet i ca 1 time. Bred den over kagen. Lad kagen stå koldt mindst en time før servering. |
|
Opskriften er vist 17855 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Gärtner - 2018-08-19 11:28:11 Wow - Denne her kage er go'... Hvis du er vild med sådan en rigtig god klæg brownie, så er denne kage lige sagen. Et stort 5-tal herfra anonym - 2011-05-14 14:40:41 Rigtig god! Freddy - 2011-02-20 18:59:13 Mangler lidt et billede, før jeg tør prøve den, tror jeg"!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne