Asiatisk Taffel

Asiatisk Taffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Snupti

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kyllingefileter 2 cm terninger
 
 Marinade:
1 lille æg
1.5 spsk.maizenamel
1 spsk.sojasauce
1 spsk.olie
 
 Sauce:
2 tsk.maizenamel
1.5 spsk.koldt vand
3 spsk.sojasauce
2 spsk.tør sherry (eller sake)
1.5 spsk.kinesisk sort eddike
1 spsk.sukker
2 tsk.sesamolie
3 spsk.olie (ikke Oliven)
3-5 tørrede chilipebre
1 tsk.frisk ingefær revet
1 lille hvidløg meget fint hakket
100 g.bambusskud i 2 cm terninger.
4 forårsløg skåret i 2 cm skiver
3 spsk.usaltede jordnødder
 
 Tilbehør:
 Agurk i små stave
 Peberfrugt i små strimler
 Jordnødder
 Gulerødder i små tynde strimler
 Palmemarv
 Syltede Perleløg
 Bambusskud
 Syltet ingefær hakket
 Ananas i tern
 Hvidløg i olie
 
 Serveres med Ris eller Nudler
 
Opskrift:
Pisk ægget i en skål og kom kyllingestykkerne i. Drys maizenamel i og bland det. Rør soyasauce og olie i og mariner kødet i 30 min.
Bland de 2 spsk. maizenamel i koldt vand. Rør de 3 spsk. soyasauce, tør sherry, eddike, sukker og sesamolie i og stil til side.
Opvarm wokken over max varme (og hold den der hele tiden) indtil den ryger. Tilsæt olien og stir-fry chilipeber i ca. 10 sek. Tilsæt ingefær og hvidløg; stir-fry 10 sek. Kom kyllingen i og stir-fry ca. 1 min. Tilsæt bambusskud og forårsløg og stir-fry 1 min. Tilsæt saucen. Kom jordnødder i når den er tyknet, herefter røres rund i ca. 2 minutter. Retten serveres straks.

Tilbehøret puttes i skåle og serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 14696 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-09 19:43:56
Niiice :D