Asiatisk Taffel
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Snupti Indsendt : Red : |
|
|
Pisk ægget i en skål og kom kyllingestykkerne i. Drys maizenamel i og bland det. Rør soyasauce og olie i og mariner kødet i 30 min.
Bland de 2 spsk. maizenamel i koldt vand. Rør de 3 spsk. soyasauce, tør sherry, eddike, sukker og sesamolie i og stil til side. Opvarm wokken over max varme (og hold den der hele tiden) indtil den ryger. Tilsæt olien og stir-fry chilipeber i ca. 10 sek. Tilsæt ingefær og hvidløg; stir-fry 10 sek. Kom kyllingen i og stir-fry ca. 1 min. Tilsæt bambusskud og forårsløg og stir-fry 1 min. Tilsæt saucen. Kom jordnødder i når den er tyknet, herefter røres rund i ca. 2 minutter. Retten serveres straks. Tilbehøret puttes i skåle og serveres til |
|
Opskriften er vist 14729 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Ham selv - 2011-07-09 19:43:56 Niiice :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne