Snegle i chablis
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Lad sneglene dryppe af. Gem lagen.
Pil løgene, og hak dem fint.
Hæld dem i lagen med peber og chablis.
kog det ind til det halve ved svag varme.
Tilsæt kødekstrakt.
Rør smørret blødt.
Tilsæt finthakket løg, persille og presset hvidløg.
Smag til med salt, peber og muskat.
kom lidt lage i hvert sneglehus, derefter en snegl, og tilsidst et låg af kryddersmørret.
Sæt sneglene med åbningen opad i sneglepanden eller i en bradepande i et tykt lag salt, så de ikke vælter.
Varm dem i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.
Server sneglene med varme flutes og chablis.
|
|
Opskriften er vist 10046 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne