Klostergryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : ullat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraderne skæres i medaljoner de brunes og steges, derefter lægges de i et fad.
Champignon og grøn peber skæres henholdsvis i skiver og tern, og sauteres sammen med cocktailpølser og bønnespirer. De hældes derefter over medaljonerne. Sauce: Løg og finthakket bacon sauteres. Tilsæt derefter ca. 40 g. smør. Tilsæt derefter mel, paprika, tomatpuré og fløde, tilsmag med salt og peber. Saucen koges godt igennem som gammeldags opbagning Tilbehør: Pommes frites og ærter. Man kan også bruge ris i stedet for. Tips: Det er ikke en gryderet, så derfor serveres saucen ved siden af. |
|
Opskriften er vist 109073 gange,
og udskrevet 3000 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Åsa, Sverige - 2015-06-24 03:05:41 Den serverades där på 90-talet med. Då var det alltid böngroddar med. Och såsen var gudomlig! Man beställde alltid extra sås. Vi åkte över från Helsingborg nästan varje vecka och åt det och drack Tuborg. :D sbc1950 - 2015-03-16 13:00:51 Hvor skal perleløgene anvendes ? anonym - 2012-10-06 20:39:13 Jeg er ved at lave den nu, ogdetn bliver en gryderet :-) Det er nemmere, kødet bliver mørt og passser sig selv nbsn - 2011-12-25 21:32:01 Klostergryden stammer fra den hedengangne Klostercafeen i Helsingør og var på menuen i 1970erne hvor ejerne sammen med Over Verner Hansen (sangeren) kreerede retten - eller rettere navnet og det der svarer til det meste af ovenstående opskrift- i forhold til den originale hører der ikke bønnespirer med - men retten var legendarisk - især sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne