Laks i fløde-spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : 89Sidsel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen skæres i små tern,og kommes i en skål med saft fra limen og salt og peber.
kom spinat i en gryde med fløden og lad den små simre. kom de små laks stykker i og lad det simre. kom ærterne i til sidst og smag til med salt og peber. man kan server frisk pasta til eller bare alm. pasta. velbekom |
|
Opskriften er vist 73802 gange,
og udskrevet 719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer KarlSmart - 2017-12-16 20:13:46 Lidt mangelfuld ikke at skrive hvor længe man skal koge/simre retten Julie - 2015-07-07 17:19:40 Hvor lang tid ca. Skal det være i gryden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne