Bagt brie med syltede valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Syltede valnødder:
Nøddekernerne skoldes med kogende vand, og skylles derefter godt, så en del af den tynde lidt bitre hinde fjernes. De kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser, samt vand så det lige kan dække. Bringes til kogepunktet og simmer svagt uden låg i ca. 1-2 timer. Brien sættes på en bageplade og bages 10-15 minutter ved 150° til den er blød. Serveres og spises varm med flùtes. Tips: Syltede valnødder kan tilsættes atamon og opbevares på glas. |
|
Opskriften er vist 12335 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne