Kryddersild med æggesalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Æg og løg hakkes. Lagen røres sammen med mayonnaisen derefter tilsættes de hakkede æg og løg.
Sildene skæres ud og anrettes i f.eks. en flad glasskål/asiet. Æggesalaten hældes over lige før servering. |
|
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne