Skinkestang 07
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : johanne og frank Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem dog halvdelen af ægget til pensling) og ælt, til dejen er glat og smidig og slipper fingrene. Tilsæt evt. lidt mere mel. Skinkefyld: Svits champignonerne på en varm pande uden fedtstof, til al væden er fordampet. Bland champignonerne med de øvrige ingredienser Skinkestang: Rul dejen ud til en firkant (ca. 25 x 25 cm). Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg fyldet på den ene halvdel af dejen. Pisk resten af ægget sammen og brug det til at pensle kanterne med. Fold den anden halvdel af dejen over fyldet. Tryk kanterne godt sammen med en gaffel og pensl skinkestangen ovenpå. Bag skinkestangen midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 8340 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne