Snegle i Bourgogne
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Lagen hældes fra sneglene og gemmes.
Sneglene sættes til afdrypning i en sigte.
Skalotteløgene pilles og hakkes fint sammen med estragonen.
Derefter kommer man det i en gryde og drysser det med peber, hvorefter rødvinen hældes over.
Det hele koges herefter ind ved svag varme i Ca. 15 min.
hvorefter det sættes til afkøling.
Hvidløg pilles, knuses og røres sammen med smørret i den afkølet rødvins fond sammen med lidt salt.
Sneglehusene anbringes med åbningen opad i en sneglepande (eller i en bradepande i et tykt lag salt, således at de ikke vælter), og der hældes en lille smule lage i hvert hus.
Derefter stoppes der en kogt snegl i huset, der efterfølgende lukkes med et låg hvidløgrødvinssmørret.
Sneglene varmes herefter 110 min. i en 220 gr. varm ovn.
Servering: På sneglepande eller bradepande med varme flutes og rødvin. |
|
Opskriften er vist 12245 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2015-12-06 12:59:18 Mon ikke det skal være 10 min.? rita møller jensen - 2011-01-14 10:25:38 er det virkelig sandt at sneglene skal i ovnen i 110 min ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne