Snegle i Bourgogne

Snegle i Bourgogne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 kogte snegle
24 Sneglehuse (ren gjorte)
2-3 Skalotteløg
1 kvistEstragon
1-2 dl.Bourgogne rødvin
200 g.Smør
1-2 fedHvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Lagen hældes fra sneglene og gemmes. Sneglene sættes til afdrypning i en sigte. Skalotteløgene pilles og hakkes fint sammen med estragonen. Derefter kommer man det i en gryde og drysser det med peber, hvorefter rødvinen hældes over. Det hele koges herefter ind ved svag varme i Ca. 15 min. hvorefter det sættes til afkøling. Hvidløg pilles, knuses og røres sammen med smørret i den afkølet rødvins fond sammen med lidt salt. Sneglehusene anbringes med åbningen opad i en sneglepande (eller i en bradepande i et tykt lag salt, således at de ikke vælter), og der hældes en lille smule lage i hvert hus. Derefter stoppes der en kogt snegl i huset, der efterfølgende lukkes med et låg hvidløgrødvinssmørret. Sneglene varmes herefter 110 min. i en 220 gr. varm ovn.

Servering: På sneglepande eller bradepande med varme flutes og rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 12165 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-06 12:59:18
Mon ikke det skal være 10 min.?

  -   2011-01-14 10:25:38
er det virkelig sandt at sneglene skal i ovnen i 110 min ?