Johns tyttebærris
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i ca. 20 til 25 min. i 2 dl. vand
Flæk vaniliestangen og skrab vanilie kødet ud og læg det i en røreskål. De skrabede vanilie stænger kan evt. koges sammen med risene. Lad de kogte ris afkøle og rør der efter sammen med den piskede fløde og vaniliekødet. Det skal nu portiosanrettes i et glas eller skål lag vis, først ris derefter et lag tyttebærsyltetøj så igen et lag ris. Pyntes på toppen med lidt tyttebærsyltetøj og evt. et par friske citronmelisse blade. |
|
Opskriften er vist 7964 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne