Rødkål ala Pederstrup
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Julemanden Indsendt : Red : |
|
|
Snit rødkål og så smelter du 50 gram smør. hvor i du bruner rødkålen. Derefter kommer du vand, øl, vin, neliker,kanel, kanel, æbler, og appelsin.
koges i en time ved svag varme. Slut af med andefedt og smages til med salt. Tips: Glædelig Jul |
|
Opskriften er vist 8412 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2019-12-24 12:10:04 Hold nu op et rødkål ❤️🎅🌲 5 store stjerner her fra ⭐⭐⭐⭐⭐ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne