Johns luksus frokost æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryse egnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Æg, mælk og salt+peber piskes godt sammen (jo længere man pisker jo bedre bliver det færdige resultat)
flæsken skal i ovnen i ca. en halv time ved 170 grader C. varmluft, eller 190 grader C. alm. ovn. Rosenkål, porre, hvidløg og orogano ristes kort af på en pande i en god olie. Den gennem piskede æggemasse hældes ud over grønsagerne, der lægges et låg over, den steges nu i ca.1/2 time ved svag varme. den serveres nu i panden evt med lidt purløg Tips: Groft brod og evt. sennep tilbydes. |
|
Opskriften er vist 17197 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2010-07-23 10:42:27 Mmmm... dejligt. Jeg serverede den til brunch. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne