Johns luksus frokost æggekage

Johns luksus frokost æggekage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Æg
16 skiverhåndskårne bacon
300 g.frisk rosenkål
1 til stor porre
6 fedhvidløg
 En håndfuld frisk orogano el. 1 stor spsk. tørrede
2 dl.mælk
 Purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Æg, mælk og salt+peber piskes godt sammen (jo længere man pisker jo bedre bliver det færdige resultat)
flæsken skal i ovnen i ca. en halv time ved 170 grader C. varmluft, eller 190 grader C. alm. ovn.
Rosenkål, porre, hvidløg og orogano ristes kort af på en pande i en god olie.
Den gennem piskede æggemasse hældes ud over grønsagerne, der lægges et låg over, den steges nu i ca.1/2 time ved svag varme.
den serveres nu i panden evt med lidt purløg

Tips:

Groft brod og evt. sennep tilbydes.





karakterer:
Opskriften er vist 17197 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-23 10:42:27
Mmmm... dejligt. Jeg serverede den til brunch.