Rodfrugtklatkager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Ja Indsendt af : Roadrunner Indsendt : Red : |
|
|
Kartofter, gulerødder, løg og jordskokker renses og rives f.eks. i en foodprocessor.
Mælk og mel blandes til en tyktflydende konsistens. Alle ingredienser blandes godt sammen i en skål. Stegepanden tilføres en smule olie eller smør, og opvarmes til tildt over middel temperatur. Blandingen formes til centimetertykke klatkager direkte på stegepanden(kanterne af klatkagerne samles løbende med paletten). Steges i alt 5-6 minutter og vendes kun én gang (ellers skiller de let ad). Der kan med fordel bruges låg på panden for at sikre en høj og jævn stegning/kogning af rodfrugterne. |
|
Opskriften er vist 6259 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne