Gode Råd a la slægten Sonnichsen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sonnichsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær margarinen i tern og bland med sukkeret og hvedemelet, indtil det er "krummeagtigt".
Tilføj kartoffelmelet, hjortetaksaltet, mælken og æggene samt evt. kardemommen. Bland det hele godt sammen. Blandingen skal være "klistret". Klumpen pakkes ind i husholdningsfilm. Skal hvile i 24 timer i køleskabet. PS. Husk at skære småkagerne midt over, mens varme. Ellers er det umuligt at dele småkagen Når gennemskåret over, skal de med det samme over på en rist, så de kan køle af og bevare deres sprødhed. Tips: Gode råds jern kan købes i Inspiration og jeg har også set det på nettet. Er klart at foretrække i materialet jern. Det elektriske er også ok, men afgiver ikke den samme varme som ved jern. Jeg synes også, at noget af det nostalgiske forsvinder, hvis de laves i en af de der nymoderne elektriske. Anvend IKKE jernet på glaskeramiske plader! Køb i stedet for en enkelt kogeplade. Vi købte vores for 50 kr. på et loppemarked. |
|
Opskriften er vist 5050 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne