Gedeostlasagne

Gedeostlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael Ahlburg Tybring

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.hk. tomater
1 lille ds. tomatpure
25 g.Smør
3-4 spsk.hvedemel
1-2 dl.mælk
1 courgette
2 peberfrugter
 Friske spinatblade
1 løg
1 1-fed hvidløg eller 3-4 fed hvidløg
1-2 gulerødder
 Lasagneplader
2.5 dl.fløde
1 glashvidvin
150 g.blød gedeost
 friskrevet parmesan
 Olivenolie til stegning
 Frisk basilikum
 Salt
 peber
 paprika
 karry
 Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Tomatsauce:
Løg og hvidløg hakkes og steges i olivenolie. Gulerødder skrælles, skæres i tern og tilsættes. Hakkede tomater, tomatpuré, hvidvin og hakket basilikum tilsættes. Tomatsaucen simrer og mod slutningen tilsættes fløden. Smages til med salt, peber, paprika og karry.

Bechamelsauce:
Smør smeltes og mel tilsættes. Mælk tilsættes og blandingen piskes godt sammen. Salt, peber og muskat tilsættes. Gedeosten røres ud i blandingen lidt efter lidt indtil den er smeltet.

Fyld til lasagne:
Courgetter skæres i skiver og grilles/steges på en pande i olivenolie med lidt salt.

Peberfrugter skæres i strimler af ønsket størrelse og steges på en pande med lidt salt.

Spinatblade skylles.




Lasagnen sammensættes "lag på lag" i et ovnfast fad. Tilsæt lidt bechamelsauce både i bund og midten af lasagnen og hæld resten ovenpå. Drys med friskrevet parmesan.

Bages i ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad hviler i 10 minutter før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 5060 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu