Gedeostlasagne
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt af : Michael Ahlburg Tybring Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsauce:
Løg og hvidløg hakkes og steges i olivenolie. Gulerødder skrælles, skæres i tern og tilsættes. Hakkede tomater, tomatpuré, hvidvin og hakket basilikum tilsættes. Tomatsaucen simrer og mod slutningen tilsættes fløden. Smages til med salt, peber, paprika og karry. Bechamelsauce: Smør smeltes og mel tilsættes. Mælk tilsættes og blandingen piskes godt sammen. Salt, peber og muskat tilsættes. Gedeosten røres ud i blandingen lidt efter lidt indtil den er smeltet. Fyld til lasagne: Courgetter skæres i skiver og grilles/steges på en pande i olivenolie med lidt salt. Peberfrugter skæres i strimler af ønsket størrelse og steges på en pande med lidt salt. Spinatblade skylles. Lasagnen sammensættes "lag på lag" i et ovnfast fad. Tilsæt lidt bechamelsauce både i bund og midten af lasagnen og hæld resten ovenpå. Drys med friskrevet parmesan. Bages i ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad hviler i 10 minutter før servering. |
|
Opskriften er vist 5060 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne