Gulerodskage bradepande
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Ja, uden glasur Indsendt af : Sarah30 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 252172 gange,
og udskrevet 3612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (148 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2022-09-12 16:19:46 I min ovn skal den altså også have noget længere tid 25+20 minutter, jeg brugte en større bradepande da dejen ikke kunne være i min 24X34 bradepande. men den er super god Tina - 2021-02-09 15:26:09 Vinni. Jeg har bagt kagen i dag og den fik Ca 45 til 50 min i ovn, skal så lige tilføje at jeg lavede dobbelt portion MT - 2019-01-31 12:51:51 Hvis kagen først skal spises dagen efter må den så stå dække kagen over med et viskestykke og stille toppingen i køleskabet? ☺️ Peter - 2018-10-31 10:25:25 Super god kage. Jeg lavede 1,5 portion til 2 springforme og bagte dem med varmluft 190gr i 35 min. vinni - 2018-09-16 21:53:22 Den døjer med at den slet ikke er bagt færdig efter 25 min.... haren helt ny ovn ??? hvad pokker gør jeg forkert Hilsen Vinni dzabir - 2018-09-14 11:12:27 den beste opskrift Helle - 2018-08-30 17:16:00 Ja, den er næsten bedre dagen efter. Lena - 2018-05-16 11:28:05 Den er suveræn god. Også dagen efter. anonym - 2018-05-01 11:11:10 jeg udskiftede 1 dl. olie med A38. den blev stadig dejlig svampet, og samvittigheden har det lidt bedre anonym - 2018-03-29 11:43:36 den er bare det bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne