Müsli Barer
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Jeg ristede lige grynene og hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i 10 min cirka. Så skallede jeg hasselnødderne fri for den brune tynde hinde. Nødderne blev hakket og alle de tørre ingredienser (dvs det hele undtagen honning) kommes i en skål og røres rundt. Den honning jeg brugte var fast, så den smeltede jeg lige i et vandbad og hælte den flydende honning over de tørre ingredienser og blandede rundt. Så hældte jeg det i en form og pressede det hårdt sammen nede i formen, ved at bruge bagepapiret og håndkraft. Så fik den 8-9 minutter ved 200 grader/varmluft. Køles af i 15-20 minutter og tages op af formen og skæres i passende stykker. De kan vist snildt holde sig en uges tid i køleren tror jeg
Tips: MEN næste gang vil jeg altså bruge dobbelt så meget ingefær og dobbelt så meget krydderi. Den er lidt for vag i smagen. Og måske vil jeg komme en lille smule revet appelsinskal ved næste gang. Opskriften virker måske lidt løjerlig og ikke særlig stor. Men når jeg er usikker på resultatet, da det jo er på gefühl det hele, så vil jeg hellere lave lidt mindre den første gang. Men den kan jo ændres, modereres, fordobles, halveres eller ignoreres alt efter behov. |
|
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne