Snegle i beignet

Snegle i beignet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 snegle
 
 Beignet dej:
l25 g.mel
2 æg
0.5 tsk.salt
2 spsk.øl
1.25 dl.vand
 olie eller friture fedt til kogning
 
Opskrift:
Dej:
Æg, salt, ø! og vand piskes sammen, melet piskes i (skal have konsistens som pandekagedej). Dejen hviler i 20 min. De aftørrede snegle dyppes i beignetdejen, og koges lysebrune i det varme fedtstof.

Serveres med Grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10167 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan evt. knuse en 2-3 hvidløg og røre med i dejen.