Snegle i beignet
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Æg, salt, ø! og vand piskes sammen, melet piskes i (skal have konsistens som pandekagedej). Dejen hviler i 20 min. De aftørrede snegle dyppes i beignetdejen, og koges lysebrune i det varme fedtstof. Serveres med Grøn salat. |
|
Opskriften er vist 10218 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer thbjorn - 2005-01-01 01:01:01 Kan evt. knuse en 2-3 hvidløg og røre med i dejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne