Klisterkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : T.And Indsendt : |
|
|
Bred bagepapir ud i bunden af en lille bradepande.
Bræk chokoladen i småstykker og bred dem ud i bradepanden. Stil bradepanden i ovnen i 5 min. eller til chokoladen er så blød, at den kan fordeles over hele bunden med en ske. Margarinen smæltes i en gryde, der tages fra varmen. Sukkeret piskes i og derefter kokos og æg. Kokosmassen bredes ud over bradepanden og kagen bages ved 200 gr. i ca. 15 min. eller til den er lysebrun. Tips: Opskriften er skrevet af "Jytte" en gang i 2006 og lagt på nettet. Men den er egentlig meget ældre. Har foreksempel medvirket i "Knas og Quis" |
|
Opskriften er vist 5402 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne