Chokoladekage som bedste lavede den
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kaidoz Indsendt : Red : |
|
|
Smør smeltes og sukker kommes i, og der røres med håndmixer.
Sig mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver og pisk rigtig godt igennem med håndmixeren. Kom til sidst æg og kogende vand i, og derefter pisk på næsthøjeste hastighed med håndmixeren i et kvarter til den er luftig og "bobler" lidt. !!! DET ER MEGET VIGTIGT AT DER PISKES MEGET!!! Kagen lægges i en rugbrødsform belagt med bagepapir. Kagen lægges på nederste ovnrille og bages ved 175`grader i 50 minutter. Den kan også bages ved 150 grader ved 60 minutter, men i varmluft. serveres med flødeskum og hindbær - Velbekommen! Tips: Kagen er ikke egnet til selvskaber, men en god snack og super til kaffen! Glassur er ikke nødvendigt, for kagen danner selv et lag glasur. |
|
Opskriften er vist 5542 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne