Hvidkålslasagne

Hvidkålslasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Martin S

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7-800 g.Hakket oksekød (lav fedtprocent)
0.33 stort hvidkålshoved
2 alm. løg
1 spsk.salt
1 tsk.peber
2 ds.Hakket tomat
2 ds.Tomatpure
 Lasagneplader
 knsp.Muskatnød, friskrevet
200 g.revet ost
1 dl.mælk
 
Opskrift:
- Tænd ovnen på 200grader
- Hak hvidkål og dæk det med vand - kog til mørt
- Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt hakket tomat og tomatpure, tilsæt mælk, salt, peber og muskatnød og lad det simre imens du skræller og snitter løg.
- Hvidkål drænes
- Smør fadet og start med kødsauce, herefter lag af lasgneplader, nu lag af hvidkål, så lasagneplader igen. Nu lægger du et lag kødsauce, herefter et lag løg og så et laf lasagneplader igen. Slut med et lag kødsauce
- Sætter i ovnen i 22min
- Ost drysses over lagsagnen og lasagnen bages i yderligere 8min. - Færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 24197 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu