Hvidkålslasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Martin S Indsendt : Red : |
|
|
- Tænd ovnen på 200grader
- Hak hvidkål og dæk det med vand - kog til mørt - Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt hakket tomat og tomatpure, tilsæt mælk, salt, peber og muskatnød og lad det simre imens du skræller og snitter løg. - Hvidkål drænes - Smør fadet og start med kødsauce, herefter lag af lasgneplader, nu lag af hvidkål, så lasagneplader igen. Nu lægger du et lag kødsauce, herefter et lag løg og så et laf lasagneplader igen. Slut med et lag kødsauce - Sætter i ovnen i 22min - Ost drysses over lagsagnen og lasagnen bages i yderligere 8min. - Færdig. |
|
Opskriften er vist 24197 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne