Kottelet i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Poul-Erik Indsendt : Red : |
|
|
Paner evt. koteletterne eller brun dem som de er på panden.
skræl og skyl valgte rodfrugter, gerne i overdosis, skær dem i mindre stykker, fordel frugterne i bunden af ildfast fad, læg de brunede koteletter ovenpå, træk stanniol over og stil det i ovnen ved 175 gr. (varmluft) i ca. 1 time eller mere til kødet er godt mørt. Tag fadet ud af ovnen og hold koteletterne varme på panden, blend resten af indholdet fra fadet og varm det igennem, smag til med salt og peber, jævn evt. med Maizena. Tips: Alle typer rodfrugter kan anvendes, du kan også bruge æbler og pærer i både, appelsin i både ( husk at skære den hvide hinde af) brug hvad du kan finde selvfølgelig efter smag. |
|
Opskriften er vist 8414 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne