Kottelet i fad

Kottelet i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Poul-Erik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.Svinekoteletter ca. 3½ cm. tykke
 
 Rodfruger f.esk.
 gulerødder
 pastinak
 selleri
 porre
 persillerod
 alle typer rodfrugter kan anvendes
 
 laurbær
 salt
 peber
 tomatpurè eller hakkede tomater fra dåse
 kalve eller grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Paner evt. koteletterne eller brun dem som de er på panden.

skræl og skyl valgte rodfrugter, gerne i overdosis, skær dem i mindre stykker, fordel frugterne i bunden af ildfast fad, læg de brunede koteletter ovenpå, træk stanniol over og stil det i ovnen ved 175 gr. (varmluft) i ca. 1 time eller mere til kødet er godt mørt.

Tag fadet ud af ovnen og hold koteletterne varme på panden, blend resten af indholdet fra fadet og varm det igennem, smag til med salt og peber, jævn evt. med Maizena.

Tips:

Alle typer rodfrugter kan anvendes, du kan også bruge æbler og pærer i både, appelsin i både ( husk at skære den hvide hinde af) brug hvad du kan finde selvfølgelig efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 8414 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu