Kartoffelgryde med fisk i Römertopf

Kartoffelgryde med fisk i Römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : onkelkaj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.torskefileter
600 g.kartofler
2 æg
2 spsk.olie
4-5 løg
4 tomater
2 spsk.citronsaft
 Paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog de skrællede kartofler og mos dem. Rør dem op med æggene og smag til med salt, peber og paprika.

Skyl torskefileterne og tør dem. Skær dem i strimler. Læg et lag kartoffelmos. tomatskiver, grofthakkede løg og derefter fiskestykker, der krydres og dryppes med citronsaft. Så lægges igen et lag kartoffelmos og olien hældes over.

Stil römertopfen i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter. Tag låget af og brun retten på oversiden.





karakterer:
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu