Kartoffelgryde med fisk i Römertopf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : onkelkaj Indsendt : Red : |
|
|
Kog de skrællede kartofler og mos dem. Rør dem op med æggene og smag til med salt, peber og paprika.
Skyl torskefileterne og tør dem. Skær dem i strimler. Læg et lag kartoffelmos. tomatskiver, grofthakkede løg og derefter fiskestykker, der krydres og dryppes med citronsaft. Så lægges igen et lag kartoffelmos og olien hældes over. Stil römertopfen i ovnen ved 170 grader i ca. 40 minutter. Tag låget af og brun retten på oversiden. |
|
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne