Chokolade Lime Cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : flinten19 Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 180ºC. Almindelig varme.
Brug en rund springform. Pak bunden af springformen ind i stanniol, sæt formen på igen og luk sammen over stanniolen. Fold derefter det resterende stanniol op over kanten på formen. Smelt smørret og knus chokoladekiksene. Bland disse to ting sammen. Læg dette i springformen og stil denne til afkøling i køleskabet. Imens blandes de sidste ting sammen. Fyldet skal være helt 'smooth', så det bedste resultat fås ved at piske ingredienserne sammen med dejkrogene på din håndmixer eller brug en stavblender. Ta' springformen ud af køleskabet og på ostemassen i. Sæt formen i en dyb bradepande der er halvt fyldt op med vand, og sæt så denne midt i ovnen. Bages i ca en time. Tjek dog efter 50 minutter. Kagen skal være fast, men dog lidt 'shaky', hvis man rykker lidt til formen. |
|
Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-26 18:53:21 Smager fantastisk. Bunden er lidt mere fugtig og ikke så sprød som man kender det fra en cheesecake. Farveskiftet i kagen får den til at ligne en million! Sofie - 2010-05-17 10:38:03 Vírkelig lækker kage, og nem at gå til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne