Pandekager med æblefyld 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : nej Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager: Pisk alt, undtagen smør, sammen med elpisker, så kommer der ingen klumper. Rør smørret i. Lad dejen hvile ca. 10 min., inden den bages til tynde pandekager på en ikke for stor slip-let- pande.
Skræl æblerne og skær dem i både. Lad æblerne mørne i en gryde sammen med smør, farin, whisky og kanel. Fordel lidt æblefyld på hver pandekage, rul dem sammen og læg dem i ovnfast fad. Smør lidt abrikosmarmelade på og drys med mandelflager. Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. ved 175°. Server pandekagerne lune med flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henning - 2013-07-15 20:39:34 Alm. pilsner øl gør pandekagerne mere sprøde! Dingenot - 2012-10-17 15:31:07 Kan også anbefale ½ banan med brun farin som fyld :) Nisseøl/hvidtøl er bedre synes jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne