Snegle skinkestuvning
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles og hakkes fint, hvorefter det svitses i olien i en gryde sammen med den fintskårne skinke.
Sølvbedebladene snittes og kommes i gryden, og låget lægges på, det hele skal nu simre i 20-30 min.
Nødderne tilsæffes, og det hele jævnes med melen, og vand tilsættes til en passende konsistens.
Det hakkede hvidløg, persille, timian og laurbærblade hældes i gryden, og det hele smages til med salt og peber.
Til sidst tilsættes de afdryppede snegle, og det varmes op igen.
Servering: Det serveres i de forvarmede tarteletter, på ristet brød eller på en tallerken med lunt flutes til. |
|
Opskriften er vist 8781 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sir Patrick - 2008-02-21 17:54:36 Det lyder godt; meen! Er 80-100 snegle ikke ret mange? Eller taler vi om hevesnegle? Hvad har du gjort ved de arme kræ,siden de skal dryppe af? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne