Bedstes Pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Elisabeth Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag den bløde margarine og skær den evt. i mindre stykker, så er det nemmere at arbejde med.
Hæld sukkert i margarinen og rør det sammen til en masse. Tilsæt derefter fløde og bland det godt sammen, dernæst skal der en smule hjortetaksalt i og det blandes igen godt sammen. Til sidst hælder du lidt mel i ad gangen, til det har en god konsistens Du deler nu dejen ind i nogle mindre stykker og ruller dem ud i tynde pølser. Skær pølsen ud i små stykker. Rul dem til kugler, læg dem på bagepladen og tryk dem en smule flade. Pebernødderne bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. God arbejdslyst :-) Tips: 1 portion giver ca. 400 stk. |
|
Opskriften er vist 28517 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-12-15 15:06:33 Navnet pebernødder hentyder ikke til peber som man ellers skulle tro, men til at pebernødder er stærkt krydret, men det kan man jo ikke sige om disse, de smager mere som kammerjunker. Men mener der kan købes et blandingskrydderi til pebernødder, ellers kan bruges 1 tsk. kanel, 1 tsk. stødt nellike, 1 tsk. kardemomme, 1 drys hvid peber Cecilie Kerstens - 2010-12-23 12:19:29 Den er rigtig! god men ikke beder ind min mor´s men din kommer på en 2 plads - MHHH... Knuz Cecilie Kerstens lise - 2010-11-26 14:01:43 jeg bruger mælk i stedet for fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne