Talentfuld tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ja Indsendt af : Asta Indsendt : Red : |
|
|
Tunen drænes, løget hakkes fint og begge dele puttes i en skål, sammen med creme fraiche, og det hele røres sammen med en håndmikser (brug dejkroge).
Husblassen lægges i blød i koldt vand, i ca. 5 min. Tryk det omhyggeligt fri for vand, og smelt over vandbad. Rør lidt af tunblandingen i husblasopløsningen, inden det blandes i resten -så klumper det ikke. Fløden piskes, og når massen er stiv nok til at danne mønster, vendes flødeskummen i og der smages til med salt og peber, og evt. vineddike eller citronsaft. Vend forsigtigt kaviaren i, og fyld massen i en velsmurt folieform. Sæt det koldt og tildækket i min. 2 timer. Når moussen skal serveres vendes den ud på et fad, og pyntets med rejer, dild og citronskiver. Tips: Man behøver ikke at bruge en folieform. Man kan bruge hvad som helst, og for at sikre sig at det ikke sidder fast, så kan man bruge folie i stedet for fedtstof, til at forer formen |
|
Opskriften er vist 18800 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne