Indbagt karrysmør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør (helst lurpak smør), karry og presset hvidløg røres sammen. Smørret sættes på køl indtil man kan forarbejde det.
Smørret formes til små medaljoner, der er ca. 5 mm høje. De vendes i mel og paneres i æg og rasp. Dette gøres 2 gange - så smørret er kapslet helt ind. Lægges herefter i fryseren i ca. 10 minutter. Hæld godt med olie på en lille pande. Der skal være ca. 5 mm olie på hele panden. Varm det op og lynsteg karrysmørret i ca. 20 sekunder på hver side. |
|
Opskriften er vist 6784 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne