Tante Tinnes Kål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Hans Indsendt : |
|
|
Margarinen brunes. Løget kommes i, farsen brunes. Kartofler, gulerødder, hvidkål snittes og tilsættes (blandet). Ca. 1 dl. vand hældes på, krydderier tilsættes efter behag. Koges omkring 2 timer ved svagt blus til alt er mørt - omrøres jævnligt.
Serveres med godt rugbrød og en god sennep. |
|
Opskriften er vist 8561 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-25 17:10:18 Kender godt retten - den smager rigtig godt. Jeg plejer at komme en oksekøds-suppeterning ved. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne